Wat zijn de beste traplift merken?

Ben je op zoek naar de beste traplift merken? Trapliften worden steeds meer verkocht, daarom zetten we de beste merken op een rij. Ontvang gratis offertes en advies over trapliften via ons offerteformulier.

Ontvang GRATIS offertes en advies

traplift leveranciers

Welke traplift merken en leveranciers zijn er?

Als je een traplift wil installeren, heb je keuze uit verschillende merken en traplift bedrijven. Er zijn leveranciers die hun eigen trapliften maken, maar ook traplift leveranciers die gebruikte trapliften verkopen. Hieronder een overzicht van de bekendste trapliftleveranciers:

  • Comfortlift
  • Mobilae
  • Stannah
  • Handicare
  • Otolift trapliften
  • TK Home Solutions
  • Smienk

Comfortlift

Comfortlift Orona produceert trapliften van uitstekende kwaliteit. Niet moeilijk, want ze hebben al meer dan 50 jaar ervaring. Ze leveren niet enkel trapliften, maar ook huisliften en platformliften.

Mobilae

Mobilae is het vernieuwde PractiComfort. Het is een Nederlands bedrijf dat het licht zag in 1992. Ze worden ook wel vaak de Europese mobiliteitsspecialist genoemd. Dit omdat ze een groot aanbod aan instapbaden, badliften, scootmobielen en trapliften hebben.

Ontvang GRATIS offertes voor trapliften

Stannah trapliften

Stannah is een bedrijf dat opgericht is te Londen in 1867, door Joseph Stannah. Tot de dag van vandaag is Stannah nog steeds een familiebedrijf. Ze staan bekend om hun goede klantenservice en zijn ondertussen actief in meer dan 40 landen, ook in de buurt van Brussel. Een Stannah traplift is van goede kwaliteit.

mechanische trappen

Handicare

Handicare trapliften staat bekend om hun uitgebreid productassortiment. Ze staan bekend om hun goede zitsystemen, tilliften, scooters, trapliften en nog veel meer.

Otolift

Otolift was in 1891 een grofsmederij en is ondertussen uitgegroeid tot de bekendste en grootste aanbieder van trapliften in de Benelux. Ze maken ook al meer dan vijftig jaar trapliften en staan 24/7 klaar voor hun klanten. De otolift prijs start al vanaf € 1.690.

TK Home Solutions liften

TK Home Solutions – het voormalige ThyssenKrupp – is een Duits bedrijf dat uitegroeid is tot een van de grootste traplift leveranciers ter wereld. Ze komen bij klanten thuis kijken, zodat je goed kan zien hoe de traplift er zal uitzien en functioneren.

Smienk trapliften

Smienk is gespecialiseerd in tweedehands trapliften. Ze geven ook de optie om trapliften te huren. Heb je een traplift in huis die je niet meer gebruikt? Dan kan je Smienk contacteren om het te komen weghalen.

Hoe vind je de beste traplift?

We kunnen je helaas niet zeggen wat de beste traplift is in het algemeen. Dit is omdat de juiste traplift vinden afhangt van jouw situatie en type trap. Als je bijvoorbeeld een rechte trap hebt, zal je makkelijker een goede traplift vinden dan mensen met een trap die bochten heeft.

Dat is omdat een traplift makkelijker te installeren en te maken is voor rechte trappen dan gebogen trappen. Het beste wat je kan doen is advies vragen aan experts en prijzen vergelijken.

hoogwaardige trapliften

Traplift kopen? Vergelijk traplift merken en vind de beste optie

Via onderstaand formulier ontvang je gratis offertes voor trapliften. Op die manier kan je prijzen vergelijken van verschillende leveranciers van trapliften, om zo tot de beste deal te komen. Heb je advies nodig bij een traplift kopen? Ook dat krijg je gratis via onderstaand formulier.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvragen
1*. Waar wilt u een traplift plaatsen?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.