Traplift merken: voordelen, aanbod en mogelijkheden

Trapliften worden de laatste jaren, mede door de sterke vergrijzing, steeds meer verkocht. De verkoopcijfers zitten flink in de lift, om het maar eens spreekwoordelijk uit te drukken. Met name twee traplift merken, ThyssenKrupp en Stannah, zijn bovengemiddeld populair.

Maar waarom eigenlijk? Welke specifieke eigenschappen en kenmerken hebben deze merken traplift die hen onderscheiden van de middenmoot?

Voordelen traplift ThyssenKrupp

Een van de grootste voordelen van een traplift van ThyssenKrupp is het gegeven dat dit traplift merk enorm sterk en duurzaam is. ThyssenKrupp staat al decennialang voor een hoogwaardige kwaliteit apparaten en machines die robuust en betrouwbaar zijn. En met name voor trapliften geldt dat deze honderd procent veilig moeten zijn en altijd moeten werken.

Hoewel ThyssenKrupp in de publieke beeldvorming bekendstaat als een Duits merk, levert dit bedrijf producten die afgestemd zijn op de nationale Nederlandse markt. ThyssenKrupp is als topmerk al meer dan 65 jaar werkzaam op de Nederlandse markt van trapliften.

Inmiddels heeft de Nederlandse tak van dit bedrijf, dat gevestigd is in Krimpen aan de IJssel, al meer dan vijftigduizend liften in Nederlandse woningen geïnstalleerd.

Wie kiest voor een traplift van ThyssenKrupp is, door de Nederlandse fabricage, gegarandeerd van een traplift die snel geleverd wordt en door een bedrijfsinstallateur vlot en veilig kan worden gemonteerd. De montage duurt maximaal niet meer dan drieënhalf uur.

Aanbod ThyssenKrupp trapliften

Qua soorten en modellen kunt u als gebruiker kiezen uit trapliften die specifiek passen bij het type trap in uw woning. Er is dus een ruime keuze aan modellen en typen trapliften. Of u nu een rechte trap heeft in uw woning, een trap met een ronding erin of een smalle trapgang: de fabrikant ThyssenKrupp heeft voor elke uitdaging wel een oplossing beschikbaar!

De trapliften worden namelijk in de fabriek voor u op maat gemaakt en dusdanig gepersonaliseerd dat ze perfect in uw huis te gebruiken zijn. Ten slotte is nog heet fijne aan het aanbod ThyssenKrupp liften dat deze liften – afhankelijk van uw voorkeuren – voorzien kunnen worden van diverse soorten trapbekleding, zoals stoffen bekleding en leren bekleding.

Ook qua kleuren is er variatie in overvloed, dus vraag dit na bij de leverancier!

De kwaliteiten van ThyssenKrupp

De grote kwaliteiten van een ThyssenKrupp lift zitten met name in het grote gebruiksgemak dit traplift merk. De ThyssenKrupp trapliften zijn eenvoudig verstelbaar qua hoogte en kunnen gemakkelijk ingeklapt worden.

Trapliften van de producent ThyssenKrupp maken standaard gebruikt van de zogenoemde ALS-technologie, een veilig systeem dat ervoor zorgt dat de trapliften altijd soepel en veilig op en neer verplaatst kunnen worden.

Voordelen traplift Stannah

Een ander topmerk waarop u een beroep kunt doen als u een hoogwaardig trapliftmerk zoekt, is het Nederlandse bedrijf Stannah, gevestigd in Lisse, in Zuid-Holland. Dit gerenommeerde familiebedrijf bestaat al meer dan anderhalve eeuw en geldt mondiaal als de grootste aanbieder van trapliftsystemen met alle toebehoren.

Een van de grote pluspunten van Stannah is de hoge kwaliteitsnormen die dit merk hanteert. Een traplift Stannah wordt exact op maat voor u voorgefabriceerd en in uw woning gemonteerd en geïnstalleerd. Of uw woning nu een steile trap heeft, een trap met een buiging erin of een wenteltrap: een traplift van Stannah past werkelijk in elk soort woning en in iedere trappengang.

Een ander interessant voordeel van het merk Stannah is de lange levensduur van dit merk, dat met gemak tientallen jaren probleemloos meegaat, evenals de volledig gratis garantie-inspectie gedurende uw garantieperiode.

Tenslotte heeft Stannah als pluspunt dat u dit merk honderd procent kunt vertrouwen als het aankomt op veiligheid en degelijkheid. Niet voor niets hebben de trapliften van het merk Stannah diverse onderscheidingen in de wacht gesleept en zijn ze bekroond met het betrouwbaarheidskeurmerk Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

Aanbod Stannah trapliften

Qua soorten, maten en uitvoeringen heeft Stannah veel te bieden. Zoals gemeld zijn de trapliften in diverse soorten en maten leverbaar. Of u nu overgewicht heeft of juist relatief klein en licht bent: Stannah zorgt voor een oplossing op maat die precies aansluit op uw behoeften.

De traplift wordt in de Staanha-fabriek voor u op maat geproduceerd, op basis van de afmetingen van uw trap. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over de vraag of het aanbod van Stannah wel aansluit op uw woning, want Stannah kan maatwerk, beter gezegd: precisiewerk leveren op de vierkante centimeter.

Qua aanbod kunt u kiezen uit uiteenlopende modellen met diverse gewichtsniveaus (waarmee de draagkracht van de betreffende stoel bedoeld wordt), maar ook kiezen voor een gepersonaliseerde bekleding van stof of leder.

Tenslotte is het aan te raden om samen met de adviseur of installateur, in het oriënterende gesprek en bij de inspectie van uw trappengang, te bekijken welke specifieke kleur traplift voor u de beste keuze is. Want als er iets is dat u wilt voorkomen, is het natuurlijk een traplift die qua kleursamenstelling of kleuren vloekt met de kleuren van de trappengang.

De kwaliteiten van Stannah

De trapliftservice van Stannah valt op door de snelle en professionele dienstverlening van dit bedrijf. Een Stannah traplift kan in slechts drie werkdagen vervaardigd en op maat gemaakt worden en wordt binnen maximaal één dagdeel voor u geplaatst en in werking gesteld.

Stannah staat bekend om de robuuste kwaliteit en lange levensduur. De hoge kwaliteitsgarantie van Stannah is de voornaamste reden dat dit trapliftmerk mondiaal gezien het meest wordt verkocht.