Traplift offerte aanvragen

Waarom een traplift offerte aanvragen interessant is? Als je een traplift wilt kopen, is het aangeraden verschillende merken en leveranciers met elkaar te vergelijken. Via onderstaand offerteformulier ontvang je tot 5 gratis offertes. vergelijk prijzen en vind de beste leverancier in je buurt.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvragen
1*. Waar wilt u een traplift plaatsen?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Waarom traplift offertes vergelijken?

Er zijn verschillende betrouwbare traplift leveranciers (Otolift trapliften, Handicare trapliften,…) die allemaal verschillende prijzen hanteren. Als je de voordeligste en beste traplift wilt vinden, is het handig om verschillende prijsvoorstellen te vergelijken.

Is er een lift voor mijn type trap?

Je kan een traplift installeren voor een rechte trap, maar er zijn ook trapliften die gemaakt zijn voor een trap met verschillende bochten. Een traplift met bochten zal wel meer kosten. Welke soort traplift je best koopt, hangt dus af van jouw soort trap.

Traplift veilig?

Geen zorgen, een traplift wordt uitgebreid gecontroleerd op veiligheid. Na de installatie zal de installateur eerst zelf een testrit doen, om te controleren of de traplift naar behoren werkt.

De lift heeft ook een veiligheidsknop of -sleutel. Hou er wel rekening mee dat je een jaarlijks onderhoud laat doen voor de traplift. Zo ben je 100% zeker dat de traplift volledig veilig blijft.

traplift offerte

Offerte traplift: wat is de traplift prijs?

Een traplift kost gemiddeld € 5.000. Wil je een traplift met meerdere bochten? Dan kost dit je gemiddeld € 6.500. Deze traplift prijzen zijn inclusief btw en plaatsing.

Vergelijk traplift prijzen

Huren van een traplift

Een traplift huren is zeker mogelijk en zelfs voordelig als je, bijvoorbeeld door een operatie, tijdelijk minder mobiel bent. Hou er wel rekening mee dat indien je de traplift langer dan twee jaar nodig hebt, dit duurder zal uitkomen.

Is een tweedehands traplift een optie?

Een gebruikte traplift kopen is zeker een optie. Tweedehands trapliften kunnen tot de helft goedkoper zijn en worden grondig nagekeken door de leverancier die ze aanbiedt.

Hou er wel rekening mee dat het lastig kan zijn om een passend, gebruikt model te vinden indien je een trap hebt met bochten.

Subsidie voor trapliften

Traplift kosten kunnen vrij hoog oplopen. Daarom zijn er ook traplift subsidies beschikbaar. Zo kan je bijvoorbeeld aanspraak maken op de Vlaamse aanpassingspremie, een tegemoetkoming van het VAPH en nog een paar andere subsidies.

type traplift

Verschillende trapliften vergelijken: ontvang offertes

Traplift kopen? Via ons offerteformulier ontvang je gratis offertes en advies van verschillende leveranciers. Vergelijk prijzen van verschillende trapliften en vind de beste optie voor jouw situatie.

Ontvang GRATIS offertes trapliften